geri dön

Finartz, Money 20/20 Europe’a Katılıyor

Read Time 2 mins | Written by: Finartz Team

Money 20/20, 6-8 Haziran tarihleri arasında bir kez daha Amsterdam'da fintech dünyasının önde gelen profesyonellerini bir araya getiriyor. Fintech ekosistemine dair yenilikçi çözümlerin ve en son gelişmelerin paylaşılacağı etkinlikte Türkiye fintech ekosisteminin gücünü yansıtmak için Finartz’da  orada olacak. DEİK pavilyonunda 7E40 numaralı stantta yer alacak Finartz ekibi, uluslararası iş birliklerine ve ülkemizin gelişmiş fintech sektörünü tanıtmaya hazırlanıyor.

Finartz ekibi ürün ve hizmetlerini dünya pazarına sunmak için Money 20/20 Europe’da olacak

Visa Avrupa İnovasyon Programı'nın Türkiye’deki 6. dönemine seçilerek dünya pazarına açılma ve globalleşme hedeflerine doğru hız kesmeden ilerleyen Finartz, şimdi de Money 20/20’de ürün ve hizmetlerini tanıtacak. Ülkemizde tanınan dijital cüzdan, güvenli ödeme ve e-ticaret kimlik doğrulama çözümleriyle ilgili son gelişmeleri aktarmak üzere Amsterdam’da çok sayıda profesyonelle bir araya gelecek. Ülkemizdeki sektör liderlerinin ödeme yeteneklerini genişleterek güvenli ve kullanıcı dostu çözümleriyle öne çıkan Finartz, uzman fintech rehberliğini globalde de kanıtlamayı hedefliyor.

Money 20/20, potansiyel iş ortaklarıyla bir araya gelme fırsatının yanı sıra fintech ekosisteminde öne çıkan gelişmeleri ve son trendleri yakından takip etmek için de ideal bir platform sunuyor. Finartz, bu prestijli etkinlikte dijital cüzdan, e-para, ödeme ve EMV 3D Secure çözümlerini tanıtarak sektördeki yenilikçi yaklaşımını bir kez daha sergileyecek. Katılımcılara dijital ödemeler alanındaki yazılım çözümlerini ve uzmanlığını sunacak.

Finartz, Türkiye'nin yenilikçi fintech ekosisteminin gücünü yansıtacak

Finartz kurucu ve CEO’su Cihan Demir konuya ilişkin açıklamalarında "Her yıl Avrupa, Asya ve Amerika'da farklı tarihlerde düzenlenen, fintech dünyasının en prestijli etkinliklerinden kabul edilen Money 20/20’i yeni pazarlar keşfetmek ve şirketimizin küresel varlığını genişletmek için önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Sektördeki liderliğimizi globale taşımayı ve yeni iş birlikleri kurmayı hedefliyoruz. Finartz’da sunduğumuz çözümler, kuruluşların ödeme süreçlerini optimize etmelerine, maliyetlerini düşürmelerine ve müşteri memnuniyetini artırmalarına yardımcı oluyor. Global bir izleyici kitlesine markalarına nasıl değer katabileceğimizi anlatmak için heyecanlıyız." ifadelerinde bulundu.

Contact our team to arrange a meeting with us at Money 20/20.

Finartz Team

Fintech Enthusiasts